Hälsoteknologi

FIT Plåster Användarerfarenheter

Ejvor Eklund, Strängnäs
Gjort mej illa i axeln för flera år sedan och haft ont i den sen dess. Axeln värker och inflamerar sej i bland och då hjälper FIT-smärtplåstret. Såg annonsen i en tidning och beställde direkt. Nu beställde jag också smärtplåster till mitt knä som har artros i sig. Väntar med spänning att få hjälp till knäsmärtan också.

Irene och Sven Wester, Umeå
Jag har artros i vänster knä och min man ont i ländryggen. Plåstren är kanonbra för smärtan. Jag har redan berättat för mina syskon och vänner som har också varit super nöjda med plåstren.

Carina Löfgren, Täby
Har haft spänningsvärk i ryggen i över 1 år och provar det mesta som yinyoga, sjukgymnastik och tens apparat. Såg er annons i tidningen och har nu haft plåster på sedan 3 dagar. Det hjälper verkligen mig så jag kommer att fortsätta att använda dom.

Susann Lindgren, Förstavårdare
Jag har alltid varit tvungen att ta värkmedicin under menstruationen. När jag började använda smärtplåstrena kunde jag helt och hållet lämna bort värkmedicinen. Vilken underbar känsla! Plåstrena är dessutom så tunna att du knappt märker dem – varken jag eller någon annan.

Kent Anders Nordström, Byggare
Jag måste dagligen lyfta tunga balkar, som orsakar att mina nack- och ryggmuskler är så styva att det piper i örona. Jag har märkt att under användningen av smärtplåstret, mjuknas mina muskler och pipet slutar. Ryggplåstret har också hjälpt till nedreryggsmärtan.

Rami Saarinen, Yxman
Min nacke var så styv att för att se åt sidan behövde jag svänga hela övre kroppen. Efter jag lade plåstret på nacken tog det bara en timme tills smärtan lindrades och nästa morgon kunde jag svänga på huvudet normalt. Underbart. Jag skaffade omedelbart ett paket med 8 plåster för säkerhets skull.

Sanna Ketonen, Försäljare
Jag vaknade mitt i natten till en förskräcklig ichias smärta, som reflekterade från nedre ryggen ner till vristen. Efter en timme av yrande lade jag på ett ryggplåster, och kunde inte tro när efter 20 minuter var smärtan borta och jag kunde somna igen.

Reino Nummi, Pensionär, Sastamala
Smärtplåster har lindrat smärtan i mina knä, nacka och armbåge. Påverkan känns redan i några minuter. Jag har ombeställt redan 3 gånger, det är bra att leveransen sker så snabbt.

Julia, 14 v.
Tidigare brukade jag lida av usel menstruationsvärk. Det försvårade både mina fritidsaktiviteter och min koncentration i skolan. Nuförtiden sätter jag på mig FIT Lady smärtplåstrena genast då jag känner att min menstruation börjar. Effekten av plåstret känns efter några minuter, de sitter bra kvar på på huden i 5 dagar och lämnar inga limrester. Jag är väldigt glad.

Margareta Selenius, pensionär
Jag har haft ont i nedre ryggen i flera år. Det är särskiljt på morgonen som den värker och är stel. Den lindrande effekten av smärtplåstret märkte jag direkt under första användningen. Jag applicerade smärtplåstret på kvällen, och då jag vaknade nästa morgon, kände jag inte av någon smärta eller stelhet över huvudtaget! Jag kan rekommendera den.