Hälsoteknologi

B-Cure - Medicinsk Laser

B-Cure Laser är en apparat som baserar sig på LLLT terapi. Dess helande effekt baserar på biofotomodulation process. Den inverkar på huden, samtidigt som den inverkar även djupt på subkutan vävnad utan att värma eller skada huden.

Då vävnaden får laserenergi, aktiveras flera biologiska reaktioner samtidigt i cellerna. Terapin stimulerar kroppens eget immunförsvar och stärker signalledningsförmågan mellan cellerna. Genom behandlingen ökar enzymproduktionen i kroppen och endorfin utsöndras. Laserbehandlingen främjar även den naturliga produktionen av kollagen och elastin, vilka är substanser som kroppen behöver för vävnadsläkning. Den förstärkta aktiveringen hos cellerna ger kemikalier, som kroppen själv producerat, till blodomloppet och ämnesomsättningen som genom transportationen påverkar på ett större område. Så fastän behandlingen är lokal så är fördelen större.

B-Cure Laser behandlar akut och kronisk smärta: reumatisk smärta i knäna, armbågarna, nacken, nedre och övre ryggen, anklarna och fingrarna, muskuloskeletala sjukdomar såsom artros, tennisarmbåge, muskelsmärta, stukningar och tendinit.
Hudskador: svårt läkande sår, som t.ex. diabetiska sår, brännskador, akne och herpes simplex.

B-Cure Laser är effektiv samt säker och enkel att använda. Därför är den idealisk för både professionelt och hemmabruk.

Användnings ändamål

Medicinsk laserbehandling är en läkemedelsfri och effektiv behandlingsform vid smärtlindring och sårvård. Idag används B-Cure Laser på smärtkliniker, inom sårvård, av fysioterapeuter och finns redan i hundratals svenska hem.

Snabb och enkel behandling

Behandlingstiden inställs i apparaten enligt bruksanvisning och vårdrekommendationer – och behandlingen kan påbörjas. På grund av sin laddbarhet och lilla storlek kan man använda apparaten var som helst och när som helst.

Påvisat effektiv

Medicinsk laserteknologins effektivitet i vård av sår, inflammationer, smärta i stöd- och rörelsemuskler har konstaterats i över 2000 studier.

Läkemedelsfri behandlingsform

Naturlig, smärtfri och non-invasiv behandling, inga användningsbegränsningar. Orsakar inte biverkningar, skadar inte hud eller vävnader och finns ingen risk för överdosering.

Trygg i hemmabruk

B-Cure medicinska laserterapins säkerhet har studerats och verifierats i omfattande kliniska studier. Användningen av apparaten kräver inte någon särskild skolning, information eller skyddsutrustning.

B-Cure Laser Classic

Classic hemvårdsapparat uppnår mycket bra och jämna behandlingsresultat med daglig behandling. I

Särskilt lämplig för personer vars vävnad reagerar känsligt eller tid är inte ett problem.

RRP : 6 800 kr

LANSERINGSERBJUDANDE 6200 KR

B-Cure Laser Sport PRO

Ibland är dock daglig behandling inte möjlig.
Sport PRO är lämplig för professionellt bruk, där kunderna inte kan behandlas dagligen och det finns många människor att ta hand om under dagen och lite tid, men också för krävande hemmabruk.

RRP :  11 000 kr

LANSERINGSERBJUDANDE 10 000 KR

B-Cure Laser - 1 MÅN HYRA

Hyrning är ett enkelt sätt att vårda din krämpa och prova på laserterapi.
Om du köper en egen apparat efter hyrningsperioden, krediteras 1000kr av köppriset.

Pris 1 900 kr / mån