Hälsoteknologi

Välj rätt Laserapparat för dig

B-Cure laser apparater

Säker

B-Cure laserapparater har en patenterad speciell lins som skyddar ögonen. Skyddsglasögon krävs inte. Terapi har inga kontraindikationer, men ögon, cancer tumörer eller bukområdet hos en gravid kvinna bör inte behandlas.

Lätt att använda

Enheten är utformad för att vara enkel att använda. Den uppladdningsbara enheten är lätt att bära och dess funktioner är föroptimerade (våglängd, effekt, behandlingsområde). Användaren ansvarar endast för att bestämma behandlingstiden enligt behovet.

Laserdiod

B-Cure Laser-enheter använder en högkvalitativ laserdiod som producerar koherenta och monokromatiska laserstrålar. Lasrar jämförs ofta felaktigt med billigare LED-ljusenheter vars ljus inte är sammanhängande och därmed otillräckligt för att initiera fotobiomodulering (PBM) i djupare vävnad.

Effekt kliniskt bevisad

6 dubbelblinda studier av B-Cure-lasern har publicerats och nya genomförs runt om i världen. I Finland har patientfall av dess effektivitet publicerats till exempel på sårvårdsmottagningar och -avdelningar samt på smärtkliniker.

Användare tackar

B-Cure-laser används på smärtkliniker, fysioterapeuter och lymfaterapeuter, sårvårds-, rehabiliterings- och vårdhem samt i tusentals hushåll. Du kan läsa mer om autentiska upplevelser i vår blogg och på fliken användarupplevelser. B-Cure Laser har belönats internationellt och valts till Årets hälsoapparat 2022 också i Finland.

Lokal kundservice

Hälsoteknologi har redan i flera år representerat B-Cure-laser i Norden. Vår kundtjänst svarar på dina frågor på finska, svenska, danska, engelska och norska. Vårt läge och vår service i Finland garanterar snabba leveranser och expertservice.

B-Cure Laser Classic

Laserenheternas effekt mäts i Joule/minut. Detta berättar hur mycket energi enheten producerar för vävnaden i området som ska behandlas.

Grundmodellen Classic producerar 4,2 J energi per minut för vävnad.

Goda behandlingsresultat med Classic kan uppnås genom att behandla smärtområdet initialt som en kur i 8 minuter 3-4 gånger om dagen och senare efter behov.

Särskilt lämplig för personer vars vävnad reagerar känsligt eller tid inte är ett problem.

Energi : 4,2 J/min
RRP : 6 800 kr

B-Cure Laser Sport PRO

Classic hemvårdsapparat uppnår mycket bra och jämna behandlingsresultat med daglig behandling. Ibland är dock daglig behandling inte möjlig.

Sport PRO är lämplig för professionellt bruk, där kunderna inte kan behandlas dagligen och det finns många människor att ta hand om under dagen och lite tid, men också för krävande hemmabruk.

B-Cure Laser Sport PRO är kraftfullare (20%) jämfört med B-Cure Laser Classic. (5 J/min) Behandlingstid 4-6 minuter helst dagligen, men resultat erhålls också vid behandling 2-3 gånger i veckan.

Energi : 5 J/min
RRP :  11 000 kr

Prisbelönta

I laserenheter är inte bara energiproduktionen viktig, utan även våglängden. I B-Cure-lasern är våglängden för alla modeller 808nm, vilket har en optimal effekt både på hudens yta och djupt i vävnaden. B-Cure Laser har visat sig vara bra på att behandla både ytliga och djupa vävnadsskador.
 
Utöver de kliniska prövningarna har B-Cure valts till den bästa i både internationella och finländska jämförelser.
B-Cure Laser det bästa
B-Cure laser hund

B-Cure Laser VET

B-Cure laserterapi gynnar också djur från mindre till större. Muskel- och ledvärk, hudskador och tassår läker snabbare med terapi.

Den lätta och uppladdningsbara enheten behandlar effektivt och säkert oavsett djurets storlek och placering.

Förutom i hushållen används B-Cure-laser bl.a. av hundmassörer och hästförare. 

B-Cure Laser Vet laite

B-Cure Laser VET

Den svarta VET-kollektionen är speciellt utformad för djurvård.

VET-modellen är idealisk för behandling av sår, vävnadsskador och smärta hos små husdjur som katter och hundar.


Energi : 4,5 J/min
RRP : 8 100 kr

B-Cure Laser VET PRO

Den svarta VET PRO ger dig tillräckligt med energi för att behandla ännu större djur snabbt och effektivt.

Också lämplig när behandling inte kan ges dagligen.

Energi : 5 J/min
RRP : 11 000 kr