Hälsoteknologi

FIT-UNIVERSAL SMÄRTPLÅSTER

345.00 kr

För lindring av lokal smärta. Fungerar genom att reflektera kroppens värme och infraröda strålar. Detta lindrar smärta nästan omedelbart. Plåstret kan sitta kvar i upp till 5 dagar, även under duschande och är avsedda för engångsbruk. Universalplåster för lokal smärtlindring. t.ex. smärta i fingrar, fötter eller för att komplettera effekten av formade plåster. 10 plåster i ett paket.

Användnings ändamål

FIR-behandling har visat sig vara effektiv, bl.a. vid lindring av muskelvärk, lindring av smärta orsakad av stukningar, försträckningar och inflammationer i t.ex. akillessenan & tennisarmbåge, lindring av smärta i stöd- och rörelseorgan. Observera att det finns olika modeller av plåster för olika kroppsdelar.

Snabb och enkel behandling

Smärtplåstret appliceras rakt ovanpå det smärtsamma området. Vänta några minuter innan du rör på dig, så att den självhäftande ytan har tid att aktivera sig och fästa sig ordentligt Det varierar från några minuter till upp till en timme för att smärtplåstrets börjar, detta är individuellt. Plåstret kan sitta kvar i upp till 5 dagar, och tål dusch.

Påvisat effektiv

Både effekten och inverkan av FIR-behandling (infraröd behandling) har påvisats i kliniska undersökningar.

Läkemedelsfri behandlingsform

En naturlig, smärtfri och non-invasiv behandlingsform. Som varken orsakar biverkningar eller skadar hud eller vävnader. Kan inte överdoseras. För användning av plåstret krävs ingen utbildning. Får inte användas på skadad hud eller om du lider av en mikrocirkulationssjukdom.

Trygg i hemmabruk

Oavbruten smärtlindring under användning. Smärtplåstret är ett utmärkt tillägg då du t.ex. behandlar din smärtkälla med medicinsk laserterapi.