Hälsoteknologi

Rea!

LANSERINGSERBJUDANDE: B-CURE LASER PRO

10,000.00 kr

B-Cure Laser Pro passar för såväl professionellt bruk som hemmabruk. Förutom goda resultat i smärtlindring, har man nått ytterst bra resultat även i sårvård och i vård av vävnadsskador.

Användnings ändamål

Bevisligen effektiv i t.ex. lindring av muskelsmärta, vård av stukningar och vrickningar, inflammationer, akne, senskideinflammation, tennisarmbåge, akillessena, benhinnehinneinflammation, nervsmärta, smärta orsakad av reumatism, artros och slitage, fibromyalgi mm.

Snabb och enkel behandling

Behandlingstiden inställs i apparaten enligt bruksanvisning och vårdrekommendationer – och behandlingen kan påbörjas. På grund av sin lilla storlek kan man använda apparaten var som helst och när som helst. Eftersom smärtlindring grundar sig på att källan till smärtan läks ska området laserbehandlas i form av en kur.

Påvisat effekt

Medicinsk laserteknologins effektivitet i vård av sår, inflammationer, smärta i stöd- och rörelsemuskler har konstaterats i över 4000 studier.

Laserapparaternas effekt mäts i Joule/minut. Detta berättar hur mycket energi apparaten producerar till det behandlade områdets vävnad.  PRO modeller producerar energi 5 J/min.

Läkemedelsfri och trygg behandlingsform

Naturlig, smärtfri och non-invasiv behandling, inga användningsbegränsningar. Orsakar inte biverkningar, skadar inte hud eller vävnader och finns ingen risk för överdosering. Användningen av B-Cure laserapparat kräver inte någon särskild skolning eller skyddsutrustning.

Förmånlig i hemmabruk

B-Cure Lasern lämpar sig som smärtlindring för hela familjen. Trots att priset är några tusen kronor ger lasern cirka 30 000 instruktionsenliga behandlingsgånger utan underhållskostnader. Sålunda är priset för en enskild behandlingsgång endast några öre.

Vikt 0.2 kg
Dimensioner 15 × 25 × 25 cm